Замовити розрахунок

Камера для зберігання та заморожування м’яса

М’ясо та субпродукти — продукція, перероблювання та реалізація якої повинні здійснюватися за суворого дотримання температурного режиму. Щоб зберегти їхню свіжість і товарний вигляд, на підприємствах встановлюють промислове холодильне обладнання. У Києві та інших містах України купити холодильники для м’ясних продуктів можна у компанії «Холодтехмонтаж».

Призначення обладнання

У цих холодильниках підтримуються оптимальні умови, необхідні для збереження свіжості, харчової цінності та товарного виду м’яса, м’ясних туш та субпродуктів. Їх використовують на великих підприємствах, у торгових мережах, закладах громадського харчування тощо

Особливості зберігання та заморожування м’яса

Залежно від термічного стану м’ясо буває парним (відразу після забою), остиглим, підмороженим та замороженим. Термін зберігання залежить від зовнішніх умов. У холодильниках, де підтримується температура -25 градусів, субпродукти зберігаються 6-10 діб, птиця – 14 діб, баранина та свинина – 12 діб, яловичина – 18 діб. Найменший термін зберігання (8 діб) у продуктів, що зберігаються при температурі -12 градусів.

Вимоги до обладнання

Апарати для охолодження та зберігання м’яса мають бути місткими та герметичними. Вони повинні бути встановлені на рівній поверхні, щоб уникнути порушення герметичності. Зверху пристрою повинні бути обшиті литими пінополіуретановими плитами завтовшки 10 мм. Це допоможе підтримувати герметичність та мікроклімат.

Особливості налаштування

На підприємствах встановлюють морозильні камери з панеллю керування, які прості в обслуговуванні, дозволяють встановлювати потрібні параметри охолодження, звичайного та глибокого заморожування. Наприклад, за її допомогою можна встановити оптимальну температуру зберігання яловичини, яка становить від -18 до -25 градусів, та вологість повітря 92–98%.

Монтаж обладнання

Встановлення апаратів для охолодження та заморожування м’ясних продуктів починається з розробки проєкту. Після цього готують поверхню, збирають каркас і обшивають листами ППУ, а потім встановлюють компресор та інші механізми. На останньому етапі монтажу проводять пусконалагодження.

Критерії вибору

До того, як замовити камеру для охолодження, заморозки або тривалого зберігання м’яса, вивчають її технічні характеристики. При цьому звертають увагу на:

  • внутрішній обсяг;
  • комплектацію;
  • потужність компресора;
  • рівень енергоспоживання;
  • температурні режими.

Тільки так можна підібрати установку, яка впорається з передбачуваним навантаженням і зможе швидко охолоджувати потрібну кількість м’ясних продуктів.

Вартість обладнання

На те, скільки коштує морозильник, впливають габарити, комплектація, якість матеріалів, потужність та інші параметри. Компанія виробляє обладнання за спецзамовленнями, тому вартість щоразу змінюється. Щоб розрахувати її, надішліть онлайн-запит або зателефонуйте за номерами у шапці сайту.

Переваги «Холодтехмонтаж»

Компанія приймає замовлення на проєктування та встановлення морозильного та холодильного обладнання у Києві та інших містах України. Для цього у нас є сучасна інфраструктура та досвідчена команда. Кожному, хто хоче купити у нас промислову камеру для м’ясних туш та субпродуктів, ми гарантуємо:

  • високу якість зборки та матеріалів;
  • індивідуальний підхід;
  • комплексне обслуговування;
  • адекватні ціни.

Щоб замовити холодильник або дізнатися, скільки коштує його монтаж, зателефонуйте за номерами у шапці сайту. Консультант надасть потрібну інформацію та прайс із цінами.

Замовте прорахунок прямо зараз
Відправити запит