Замовити розрахунок

Камера для зберігання та заморожування риби

Риба і морепродукти — товар, що швидко псується, що вимагає суворого дотримання умов зберігання. Щоб зберегти їх свіжість та товарний вигляд, використовують промислове холодильне обладнання, яке можна купити у «Холодтехмонтаж». Компанія постачає до Києва та інші міста камери для зберігання овочів і фруктів, кондитерських та хлібобулочних виробів, медикаментів та іншої продукції.

Призначення обладнання

Основна мета цих камер — створення умов, які допоможуть зберегти харчову цінність, свіжість та товарний вид риби та морепродуктів. Вони охолоджують сировину до стану, в якому вона зберігається тижнями та місяцями, не втрачаючи первісних властивостей.

Умови в камерах для заморожування та зберігання риби

Температура в морозильних камерах залежить від термінів реалізації. Якщо риба та морепродукти будуть продані найближчим часом, вона має бути приблизно 0 градусів. Для тривалого зберігання встановлюють температуру –20 градусів. При цьому продукти повинні розміщуватись у ящиках на відстані 20 см один від одного та на відстані 30 см від стіни холодильника.

Вимоги до обладнання

Насамперед установка має бути герметичною. Тільки так буде підтримуватися оптимальний повітрообмін та мікроклімат. Для цього її обшивають листами з пінополіуретану завтовшки від 80 мм, з’єднаними між собою замковими механізмами.

Тонкощі налаштування

Сучасні морозильники обладнують панеллю керування, за допомогою якої контролюють параметри охолодження та заморозки, вологість повітря та час витримки. На ній можна встановити температуру до -10 градусів, вологість – 95-98%. У цих умовах випатрана охолоджена риба зберігається 12 діб, нерозділена — 8–9 діб.

Етапи монтажу

Промислові холодильники мають стаціонарну або мобільну збірно-розбірну конструкцію. Їх обладнують:

  • генератором холоду;
  • компресором;
  • звичайними або автоматичними дверима;
  • стелажами;
  • контролерами температури та вологості повітря.

Під час монтажу використовують каркасну або безкаркасну технологію, для якої не потрібне попереднє укладання фундаменту. Зовні камери обшивають пінополіуретановими плитами.

Параметри вибору

При виборі обладнання для охолодження продукції, в тому числі апаратів для використання шокової заморозки хлібобулочних та кондитерських виробів, відштовхуються від габаритів приміщень, обсягу товарів, бюджету та побажань замовника. Тільки так можна розраховувати на те, що вони відповідатимуть масштабам виробництва та справлятимуться з передбачуваним навантаженням.

Вартість камери

Виробництво холодильних та морозильних апаратів ведеться за індивідуальними проєктами. На ціну впливають габарити, комплектація, якість матеріалів, складність проєкту та терміновість. Тому перед тим, як замовити установку, проконсультуйтеся з менеджером «Холодтехмонтаж». Він розрахує попередню вартість обслуговування та прийме замовлення.

Переваги «Холодтехмонтаж»

Компанія проєктує та встановлює у Києві холодильні та морозильні камери для медикаментів, м’ясний та плодоовочевої продукції, медикаментів та інших товарів. Цим займаються досвідчені інженери та монтажники, у розпорядженні яких є сучасна інфраструктура та матеріали. Тому кожен, хто хоче купити у нас холодильник, може розраховувати на:

  • індивідуальний підхід;
  • гарантію якості;
  • комплексне обслуговування під ключ;
  • доступні ціни.

Щоб замовити апарат для охолодження та зберігання риби та морепродуктів, зателефонуйте за вказаними номерами або надішліть онлайн-запит.

Замовте прорахунок прямо зараз
Відправити запит